Sleutel 17

Jenny - Marketing & Communicatie en inrichting

Collega Jenny las vroeger al de hele Bibliobus leeg. Toen al vond ze spannende boeken de leukste. De jeugdboeken over Nancy Drew en alle boekjes van De Vijf heeft ze verslonden."Ik lees het liefste boeken uit een serie. Je volgt op die manier alle ontwikkelingen van de personages en leeft mee met wat hen allemaal overkomt."Hieronder de boekentip van Jenny over de thrillerreeks met rechercheur Tom Babylon.

De serie over Tom Babylon van Marc Raabe

De boeken over rechercheur Tom Babylon en psychologe Sita Johanns spelen zich af in Duitsland. In deel 1, Sleutel 17, beschrijven de vrij korte hoofdstukken afwisselend het jaar van de moord in de Berliner Dom, 2017 en de zomer van 1998, het jaar dat Viola, het zusje van Tom verdwijnt. Je voelt eigenlijk meteen dat beide gebeurtenissen met elkaar te maken hebben. Af en toe worden er flashbacks beschreven. Het tempo ligt hoog en is mede daardoor een echte pageturner! "Het leuke vind ik, hoe verder je komt in de delen, hoe meer er duidelijk wordt over o.a. de verdwijning van Viola. Je leert de personages Tom en Sita steeds beter kennen."

  1. Sleutel 17
  2. Kamer 19
  3. De Horzel
  4. De kelder 

Lenen in de bibliotheek

Sleutel 17, Kamer 19 en De Horzel zijn zowel verkrijgbaar als luisterboek, e-book en fysiek boek bij de bibliotheek. Zoek het e-book en luisterboek op in de Online Bibliotheek of reserveer het fysieke boek in de catalogus. De kelder is te leen als een fysiek boek. Kijk snel in de catalogus of er een exemplaar aanwezig is of plaats een reservering.

Bekijk alle boekentips