Scharlaken kust

Lars - Medewerker Programmering

Benieuwd naar wat onze Lars graag leest? Hij neemt je mee in hoe hij zijn allereerste thriller ervaarde.

Scharlaken kust - Preston & Child

''Mijn eerste thriller kocht ik bijna 20 jaar geleden bij het boekwinkeltje op Hoog Catharijne in Utrecht, toen ik op weg was naar een vriend in Tilburg. Met mijn gloednieuwe MP3-speler en wat lekkers te eten en drinken op zak, had ik nog bijna 2 uur reizen voor de boeg. Ultiem ontspannen op de bovenverdieping van de coupé kon ik ongestoord deze thriller verslinden.

Het boek was 'Kraaienvoer' van schrijversduo Preston & Child, waarin zij schrijven over de excentrieke FBI-agent Aloysius Pendergast. Met behulp van een arsenaal aan zeer merkwaardige technieken spoort hij succesvol daders op. Natuurlijk waren die 2 uren te kort om het boek uit te lezen, maar voldoende om mij helemaal in het verhaal te zuigen. Het duurde dus niet lang voordat ik het boek had uitgelezen en het volgende boek van Pendergast had besteld. Dat werd 'Scharlaken kust' waarin Pendergast samen met Constance Greene 150 jaar oude moorden probeert op te lossen die in verband lijken te staan met de heksenjachten van Salem in 1692. Ik zou het boek zo weer lezen!''

Lenen in de bibliotheek

Scharlaken kust is te leen als een fysiek boek. Kijk snel in de catalogus of er een exemplaar aanwezig is of plaats een reservering.

Bekijk alle boekentips