Laatste weduwe

Marije - Leesconsulent

Als leesconsulent leest Marije niet alleen jeugdboeken, maar pakt ze thuis ook graag een thriller erbij. Hieronder vertelt ze je over haar favoriete boek!

Laatste weduwe - Karin Slaughter

''Vanaf het moment dat ik mijn eerste boek van Karin Slaughter heb gelezen, kijk ik alweer uit naar het volgende deel. Ze sleurt je gelijk in het verhaal en naderhand heb je geen nagels meer over om op te bijten. Vooral de boeken met Sara Linton (kinderarts en anatoom patholoog) en Will Trent (speciaal agent) in de hoofdrol vind ik erg fijn om te lezen. Je leert Sara en Will steeds beter kennen. Ze zijn niet perfect en juist de combinatie van de onderlinge relaties en alle gruwelijkheden die Sara en Will onderzoeken, maakt dat ik deze boeken zo graag lees. 'Laatste weduwe' begint met de ontvoering van Michelle Spivey, een wetenschapper bij Center for Disease Control. Ondanks de vele inspanningen van de politie blijft ze spoorloos. Een maand later wordt ook Sara ontvoerd. Will gaat undercover om Sara en Michelle te vinden. In wisselende perspectieven wordt het verhaal zo verteld dat je het helemaal voor je ziet. Je blijft lezen!''

Lenen in de bibliotheek

Laatste weduwe is te leen als een fysiek boek. Kijk snel in de catalogus of er een exemplaar aanwezig is of plaats een reservering.

Bekijk alle boekentips